20 Temmuz 2015 Pazartesi

Film/Haber: Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper'ın Son Filmi Joy'un İlk Fragmanı Geldi !


Son yıllarda beyazperdede en çok karşılaştığımız ikililerden belki de en önemlisi Jennifer Lawrence-Bradley Cooper ikilisi. Bu ikiliyi 2012 yapımı Silver Linings Playbook’ta, 2013 yapımı American Hustle ve 2014 yapımı Serena‘da görmüştük. Beraber oynadıkları ilk iki filmde çok iyi performans gösteren ikilinin son filmi ise hayal kırıklığı olmuştu. Ancak bu ikili 1 Ocak 2016’da ülkemizde vizyona girecek olan Joy adlı filmde de beraber olacaklar. Joy’un fragmanı ise birkaç gün önce yayınlandı.



Lawrence-Cooper ikilisinin bir sonraki filmi olan Joy’un yönetmeni ise Silver Linings Playbook ve American Hustle’ın da yönetmeni olan David O. Russell. Bu üçlüye üçüncü buluşmalarında Robert De Niro da katılıyor. De Niro da diğer iki filmde vardı. Açıkcası ben Lawrence-Cooper ikilisini her sene yeni bir filmde görmek beni biraz sıkmaya başlamıştı ama Joy’un fragmanını gördüğümde bu fikrim değişti.



Filmin fragmanı gerçekten çok güzel olmuş, sahnelerin düzeni ve müzikle uyumu çok güzeldi. Sonuç olarak bence fragman çok etkileyici olmuş ve benim meraklanmamı sağladı. Önümüzdeki ödül töreninde bu isimleri bol bol duyacağız muhtemelen. Neyse çok uzatmayayım, işte fragman.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder