22 Temmuz 2015 Çarşamba

Film/Haber: Spectre'de Yeni Fragman !!


Son James Bond filmi Spectre’den yeni bir fragman yayınlandı. Daniel Craig’in bir kez daha Bond rolünde olacağı Spectre’nin yönetmenliğini Sam Mendes üstleniyor ve Mendes’in son açıklamalarına bakılırsa bu kendisinin son Bond filmi olacak. Yönettiği bir önceki Bond filmi Skyfall’ın gişedeki en başarılı Bond filmi olmasının ardından 24. Bond filmini yani Spectre’yi yönetmeyeceğini açıklayan Mendes, daha sonra bir kere daha yönetmenlik koltuğuna oturması için ikna edilmişti. Ancak Mendes bu sefer daha kararlı gibi.


Filmde Daniel Craig’e mevcut kadrodan Naomie Harris, Ralph Fiennes, Ben Whishaw; yeni olarak ise Lea Seydoux, Christoph Waltz, Monica Belluci, Dave Bautista ve Andrew Scott katılıyor. Yeni fragmanda ilkinden farklı olarak yeni karakterlere daha çok yer verilmiş. Özellikle Dave Bautista ve Lea Seydoux’yu bu fragmanda çokça görüyoruz.


Benim en çok merak ettiğim karakter ise Christoph Waltz’ın canlandırdığı Franz Oberhauser karakteri. İlk fragmanda sesini duyduğumuz fakat görmediğimiz Waltz, bu fragmanda birçok kez karşımıza çıkıyor. Ancak yine de baş kötü adamımızla ilgili çok fazla detay göremiyoruz. Oscar ödüllü Christoph Waltz’ın performansını çok merak ediyorum. Bakalım performansı Javier Bardem’in Skyfall’daki performansı kadar iyi olabilecek mi ?


İlk fragmanda gizemli bir hava vardı ve Bond’a yoğunlaşılmıştı, buradan yayınlanan ilk fragmana ulaşabilirsiniz. İkinci fragmanda ise filmin yıldızlarları biraz daha öne çıkarılmış ve bence harika bir fragman olmuş. Görünen o ki Sam Mendes, Bond serisine kendi adına muhteşem bir kapanış yapacak. Spectre 6 Kasım 2015'te Türkiye'de vizyona girecek. İşte fragman!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder