21 Ocak 2016 Perşembe

Film/Haber: Suicide Squad’dan Yeni Fragman Geldi!


Geçtiğimiz aylarda Comic-Con’da yayınlanan fragmanı internete düşen Suicide Squad’dan bu sefer ilk “resmi fragman” ve müthiş posterler yayınlandı (bunlardan ikisini yazımın devamında bulabilirsiniz). İlk fragmanı çok beğenmiştim ancak bu da çok iyi olmuş özellikle de kullanılan şarkı fragmana daha güzel bir hava katmış. (Bu arada filmin Comic-Con fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.)



Kadrosunda Jared Leto, Margot Robbie, Will Smith, Cara Delevingne, Jai Courney, Scott Eastwood, Viola Davis, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Joel Kinnaman ve Adam Beach gibi pek çok ünlü yıldız bulunduran Suicide Squad, 12 Ağustos 2016’da vizyona girecek.


Filmin fragmanına gelecek olursak oldukça temposu yüksek ve keyifli görünüyor. E tabi biraz da deli işi olacaktır kuşkusuz. Sonuçta süper güçlü kötüleri bir araya getirmek bunu gerektirir. Bu fragmanda ilkinde olmayan bazı karakterleri görmemizin yanında bir de Joker’i biraz daha fazla görebiliyoruz. Ancak fragmanın asıl yıldızı Margot Robbie’nin Harley Quinn’i olmuştu kuşkusuz. Harley Quinn’in filmin de asıl yıldızı olması muhtemel görünüyor ve açıkçası bu fragmandan sonra da en merak ettiğim karakter o oldu artık.


İşte Queen’den Bohemian Rhapsody eşliğinde sunulan aksiyon dolu müthiş fragman! (Türkçe altyazılarıyla beraber)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder