16 Aralık 2015 Çarşamba

Film/Haber: Star Trek Beyond'un İlk Fragmanı Yayınlandı!


2016’da çıkacak filmlerin fragmanları gelmeye devam ediyor. Bu sefer sıra büyük bir hayran kitlesine sahip bir serinin son filminde. Star Trek evreninin beyazperdedeki “yeni nesil” hali diyebileceğimiz Star Trek serisinin 8 Temmuz 2016’da çıkması planlanan son filmi Star Trek Beyond’dan ilk fragman yayınlandı.


2009’da başlayan serinin ilk filmi gişede büyük başarı elde etmiş buna ek olarak bir de Oscar kazanmıştı. Benim de çok sevdiğim bu ilk filmin ardından doğal olarak devam filmi çalışmalarına başlanmıştı. Devam filmi olan Star Trek Into The Darkness’da kadroya baş kötü adam rolünde Benedict Cumberbatch eklenmiş olsa da film pek çok kişi tarafından ilk filme göre yetersiz bulunmuştu. Bunun üzerine yapımcı şirket yeni filmin hazırlık çalışmalarında daha dikkatli davranmaya başlamıştı tabi. Ancak yapım süreci biraz sorunlu geçti ve filmde yönetmen koltuğuna oturacak kişi birçok kez değişti. Sonunda ise filmin yönetmenliğini Fast & Furious serisi ile tanınan Justin Lin’in yapmasına karar verildi. Filmin senaryosunu ise seride Scotty karakterini canlandıran Simon Pegg yazdı.


Filmde serideki ana kadro ise yine korunuyor. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Karl Urban, Anton Yelchin ve John Cho ilk iki filmde olduğu gibi bu filmde de yerlerini alıyorlar. Ancak bu filmde kadroya ek olarak Idris Elba da geliyor, hem de önemli bir rolde.



Şimdi de gelelim Star Trek Beyond’un fragmanına. Fragman aksiyon ve biraz da komedi ağırlıklı bir fragman olmuş. Komedi faktörü de biraz Simon Pegg’den kaynaklanıyor aslında. Pegg, daha önce komedi ağırlıklı filmlerin senaristliğini yapmış biriydi. Bir süredir hiç haberini duymadığım Star Trek Beyond’dan bir fragman gelmesi tabi beni biraz heyecanlandırdı ancak fragmanı izleyince daha fazla heyecanlandığımı söyleyemem. Bakalım siz ne düşüneceksiniz, buyrun fragman!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder