28 Aralık 2015 Pazartesi

Film/Haber: Christopher Nolan’ın Bir Sonraki Filminin Detayları Belli Olmaya Başladı!




Son yılların en başarılı yönetmenlerinden biri olan Christopher Nolan, 2014 yılında çıkardığı ve o yılın en çok ses getiren filmlerinden biri olmayı başaran Interstellar’dan beri herhangi bir uzun metrajlı film çalışmasına başlamamıştı. Geçtiğimiz aylarda ise bu sene sadece Quay adında bir kısa film yönetmiş olan Nolan’ın yeni filmin vizyon tarihi açıklanmıştı ve filmle ilgili yapılan tek açıklama buydu, bunun dışında başka hiçbir detay açıklanmamıştı. Ancak yavaş yavaş filmle ilgili detaylar açıklanmaya başlıyor.



Christopher Nolan’ın yeni projesi 2. Dünya Savaşında önemli bir yere sahip olan Dunkerque Tahliyesi (ya da diğer adıyla Dinamo Operasyonu) hakkında olacak. Fransız gazete La Voix Du Nord’ın haberine göre Christopher Nolan ve kardeşi Jonathan Nolan, Alman ordusu karşısında yaklaşık 400 bin askeri ile sıkışıp kalan İngiliz ordusunun tam 338,226 askerinin tahliye edilmesini anlatacak film için Dunkerque’e gidip filmi çekmeyi planladığı bölgeleri ziyaret ederek bölgeler hakkında bilgi toplamışlar.


Warner Bros.’tan gelen resmi açıklamaya göre filmin ismi Dunkirk olacak. Yapımcılığını Nolan’ın uzun zamandır beraber çalıştığı eşi Emma Thomas’ı üstlendiği filmin kadrosuyla ilgili ise net bir açıklama gelmedi ancak Mark Rylance, Kenneth Branagh ve Tom Hardy gibi isimlerin kadroya dahil olabilecekleri konuşuluyor. 21 Temmuz 2017’de çıkacak olan Dunkirk bence heyecan verici bir film olacak gibi. Siz ne dersiniz?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder