30 Kasım 2015 Pazartesi

Film/Haber: Captain America: Civil War'dan İlk Fragman Geldi!


Önümüzdeki yıl çıkacak filmler arasında en merak ettiklerimden biri olan Captain America: Civil War’dan ilk fragman yayınlandı ve ben de birkaç gün önce yayınlanan bu müthiş fragmanı gördüğümde son zamanlarda Star Wars ve Spectre’nin heyecanıyla Marvel’i biraz da olsa unuttuğumu fark ettim. Ama Captain America ile Iron Man’i karşı karşıya getirecek olan Captain America: Civil War’ın müthiş ve biraz da sürpriz olan fragmanı bir anda unuttuğum Marvel’i daha doğrusu Marvel Sinematik Evreni’ni (MCU) yeniden hatırlattı bana.


Daha önce Captain America: Winter Soldier’ın da yönetmeliğini üstlenmiş olan Russo Kardeşler’in bu filmde de yönetmen koltuğunda iyi bir iş çıkardıklarını yayınlanan bu muhteşem fragmandan anlayabiliriz. Mesela fragmanın sonunda bulunan Cap, Winter Soldier ve Iron Man arasındaki müthiş dövüş sahnesi kesinlikle görülmeye değerdi.


Yayınlanan bu ilk fragmanın ilk sahnesi ise çok tanıdıktı. Ant-Man’in post-credits bölümünde görülen sahneye benzer bir sahne ile başlıyor fragman. Ant-Man’deki favori sahnelerimden biri post-credits sahnesiydi mesela. Bu muhteşem fragmanda beni çok etkileyen iki sahne var. Biri demin dediğim sondaki müthiş dövüş sahnesi diğeri ise Tony’nin “So was I.” dediği sahne. Anlaşılan filmde taraf seçmek hiç de kolay olmayacak.


Neyse lafı çok uzatmayayım da sizi de Captain America: Civil War’ın ilk fragmanını izleyin. Bakalım Tony “So was I.” dediğinde siz ne düşüneceksiniz! (Civil War'da daha önceden belli olan tarafları ise buradan görebilirsiniz.)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder