3 Ekim 2015 Cumartesi

Film/Haber: Spectre'den Son Fragman Geldi!


Vizyona girmesine çok az süre kalan Spectre’den aksiyon dolu son fragman geldi. Daniel Craig’i dördüncü kez James Bond rolünde izleyeceğimiz 24. Bond filmi Spectre, 6 Kasım 2015’te vizyona girecek.


Kadrosunda Daniel Craig’in dışında Monica Belluci, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomi Harris ve Christoph Waltz gibi müthiş isimler de bulunan Spectre’nin aksiyon dolu bu fragmanı film için beklentilerimi biraz daha yükseltti ve daha da meraklanmamı sağladı diyebilirim.


Spectre’nin çıkmasına az kalmışken seriyle ilgili bir sürü farklı gelişme de ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde tema şarkısını son zamanların başarılı ismi Sam Smith tarafından yapılacağı ortaya çıkmış ve geçen hafta da şarkı yayınlanmıştı. Bunun yanında son zamanlarda en çok konuşulan konu ise yeni Bond’un kim olacağıydı. Bu konuyla ilgili bir sürü isim ortaya atılsa da halihazırda James Bond rolündeki Daniel Craig, Spectre’nin son filmi olmadığını ve bir film için daha kontratı olduğunu söyledi. Böylece bu konuyla ilgili de net bir yanıt almış olduk.


İşte benim heyecanla beklediğim Spectre’nin aksiyon dolu son fragmanı! (Bu arada diğer fragmanlara da buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder