24 Eylül 2015 Perşembe

Film/Haber: Yıldızlarla Dolu The Big Short'tan İlk Fragman!


The Big Short konusu ve yıldız oyuncularıyla önümüzdeki ödül sezonuna tam anlamıyla damga vuracak bir film. Ödül sezonunda en çok konuşacağımız filmlerden biri olan The Big Short’tan ilk fragman da yayınlandı. Hem de muhteşem bir fragman!


Filmde başrolleri Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling ve Steve Carell paylaşacaklar. Bu da yetmezmiş gibi kadroda yıldızların yanında Melissa Leo ve Marisa Tomei gibi çok başarılı yardımcı oyuncular da var. Tabii kadro bu kadarla da kalmıyor. Kadroda daha Karen Gillan, Hamish Linklater, Rafe Spall, Selena Gomez, Max Greenfield gibi isimler var. Tam e bu kadarı da yeter artık diye düşündüğüm de ise filmin temel alındığı kitabın yazarını gördüm: Michael Lewis. Bu isim belki size pek tanıdık gelmedi ama durun bir de şöyle ifade edeyim: Michael Lewis, daha önce kitaplarıyla The Blind Side ve Moneyball gibi iki inanılmaz filme ilham kaynağı olmuştu. Bu arada hem The Blind Side hem de Moneyball Oscar’a aday olmuş filmler. Merakla beklediğim bu filmin yönetmenlik koltuğunda ise Anchorman’le tanıdığımız Adam McKay var.


Konusu da tam Oscar’lık gibi görünen film; 2008 yılında Amerika’da başlayan ve beraberinde tüm dünyayı büyük bir ekonomik krize sürükleyen mortgage krizini ve bu krizi kişisel servete dönüştüren bankacıları temel alıyor. Lafı çok uzatmayayım en iyisi ve siz de tüm yönleriyle müthiş görünen filmin bir o kadar müthiş fragmanını izleyin. Bakalım ne düşüneceksiniz. İşte fragman!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder