8 Eylül 2015 Salı

Film/Haber: Yeni Bond Şarkısını Kimin Söyleyeceği Belli Oldu!!


Her zamanki gibi yeni Bond filmi çıkacağını açıklandığında filmle ilgili merakla beklenen çok şey vardı. Kim kötü adam olacak, kim Bond kadını olacak gibi sorular çok sorulmuştu. Bunların cevabını öğrenmiştik, önceki bir yazımdan bunlara siz de ulaşabilirsiniz. Ancak şu kesin ki yeni film Spectre için en az bu sorular kadar cevabı beklenen bir soru daha vardı. Bu soru da Bond şarkısını kimin söyleyeceğiydi. Ve bugün bu sorunun cevabını da öğrendik: Sam Smith 

Bond filmleri ile ilgili en çok konuşulan şeylerden biri şarkısı olmuştur her zaman. En iyi Bond filmi olduğunu düşündüğüm son Bond filmi Skyfall’ın şarkısı da bunun en büyük örneği zaten. Adele’in Skyfall isimli şarkısı çok büyük bir başarı kazanmış ve Adele’e Oscar ödülü kazandırarak çıtayı çok yükseltmişti. Ama ben yeni şarkı için Sam Smith’in seçilmesine sevindim. Çok sevdiğim sanatçılardan biridir kendisi. 


Dün kendi hesabından bu fotoğrafı paylaşarak Bond şarkısını yapacağı ile ilgili ipucu veren Sam Smith’i tanımayan çok az kişi vardır artık herhalde. Smith’in Stay with Me isimli şarkısı 2014 yılına tam anlamıyla damga vurmuştu. Smith ayrıca 2015 Grammy Ödülleri’nde 6 dalda aday olmuştu ve geceden En İyi Yeni Sanatçı, Stay with Me için Yılın Kaydı ve Yılın Şarkısı ve In the Lonely Hour albümü için En İyi Pop Vokal Albümü olmak üzere 4 ödülle ayrılmıştı.


Sam Smith bugün ise resmi açıklamayı yine kendi hesaplarından üstteki fotoğrafı paylaşarak yaptı. Smith’in bugün Twitter’dan yaptığı açıklamalarını da alta ekledim. Şarkı ise daha resmi olarak yayınlanmadı, ayın 25’inde yayınlanacakmış. Ancak şarkının ismi belli oldu: Writing’s on the Wall. Çok merak ettiğim bu şarkıyı yayınlandığı gibi paylaşacağım. Açıkçası ben Adele’in Skyfall’ını çok çok sevmiştim, bakalım bunu da çok sevecek miyim? (Not: Filmin yayınlanan son fragmanına da buradan ulaşabilirsiniz.)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder