13 Ağustos 2015 Perşembe

Film/Haber: Hollywood Efsanesi James Dean’in Hayatını Konu Alan Life’ın Fragmanı Yayınlandı


Efsane aktör James Dean ile Life Dergisi fotoğrafçısı Dennis Stock arasındaki ilişkiyi konu alan Life’ın yönetmeni Anton Corbijn. Filmde James Dean’i Dane DeHaan, Dennis Stock’u ise Robert Pattinson canlandırıyor. Benim bir süredir heyecanla beklediğim Life, ilk gösterimini Berlin Film Festivali’nde yapmış ve iyi eleştiriler almıştı.


Filmin konusu ise kısaca şöyle:
Life Dergisi fotoğrafçısı Dennis Stock, henüz üne kavuşmamış James Dean’in fotoğraflarını çekecektir ve bu yüzden ikili bir yolculuğa çıkmaya karar verirler. Bu yolculukta çok genç yaşta hayata veda eden Dean’in şöhretten önceki hayatına tanık olacağız. İşte bu yolculuk sonucunda çekilen fotoğraflar James Dean’in en bilinen fotoğrafları olacaklar. Özellikle fragmanın son sahnesinden hangi fotoğraflardan bahsettiğimi anlacaksınız.


Dediğim gibi Berlin Film Festivali’nde çok iyi eleştiriler alan filmde hem DeHaan hem de Pattinson oyunculuk bakımından çok başarılı bulunmuştu ancak en çok dikkat çekilen nokta Dane DeHaan’ın James Dean’e olan benzerliğiydi ki bence de çok iyi bir seçim olmuş DeHaan.



Gerçek (ve müthiş) bir hikayeden uyarlanan Life, ülkemizde 16 Ekim 2015’te vizyona girecek. İşte filmin fragmanı!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder