29 Ağustos 2015 Cumartesi

Film/Haber: Civil War'da Taraflar Belli Oldu!!



Şu ana kadar Civil War ile alakalı bir sürü dedikodu ve haber çıktı. Set fotoğrafları paylaşıldı, hangi karakterlerin filmde olacağı ile dedikodular çıktı ve ben hiçbir haber veya gelişme paylaşmamıştım ancak artık paylaşmamın zamanının geldiğini fark ettim. Buna karar vermemin en önemli nedeni ise çekimleri geçtiğimiz günlerde sona ermiş olan Civil War’la ilgili en çok merak edilen şeyin sonunda ortaya çıkmış olmasıydı.



Kastettiğim şey ise kimin Captain America’nın kimin ise Tony Stark’ın tarafında olacağı. Uzun zamandır bu konu ile ilgili bir sürü dedikodu vardı ama taraflar belli oldu. Sonunda! Hem de net olarak çünkü filmin promosyon çizimlerini Jeremy Renner (namı diğer Hawkeye) kendi resmi hesabından paylaştı. Hadi şimdi taraflara bakalım. Sürprizler var!


Öncelikle Captain America’dan başlayalım. E tahmin edebileceğiniz gibi Falcon ve Winter Soldier onun tarafındalar. Ancak diğer iki isim biraz sürpriz olmuş bence. Hawkeye ve Agent 13. Bu iki ismin de Cap’in tarafında olması çok da şaşırılacak bir şey değil aslında ama Hawkeye yerine Black Widow Cap’in tarafında olsa daha iyi olurdu sanki. Benim asıl şaşırdığım nokta ise böylesine önemli karakterlerin yanında Agent 13’in bulunması oldu. Agent 13’in filmde yer alacağını öğrendiğimde çok da büyük bir rolü olacağını düşünmemiştim ancak sanırım filmin belirleyici unsurlarında biri olacak gibi görünüyor.


Tony Stark’ın tarafında ise filmdeki belki de en güçlü karakter olan Vision var. E tabi War Machine de Tony’nin yanında (doğal olarak) ve demin söylediğim gibi Black Widow da. Bu grubun son üyesi ise Black Panther olarak görünüyor. Anlaşıldığı gibi Tony Stark’ın tarafı daha güçlü. Ancak bu çizimlerde görünmeyen iki çok önemli karakter var: Spider-Man ile Scarlet Witch.


Scarlet Witch’in Cap’in tarafında olacağını düşünüyorum ama Spider-Man ile ilgili hiçbir fikrim yok. O konu ile ilgili bir sürpriz olabilir bence. Önemli bir diğer karakter ise Ant-Man. Kavganın olduğu resimde Captain America’nın omzunda, takım resimlerinde ise Hawkeye’ın omzunda görünen Ant-Man, Cap’in tarafında olacaktır. Bu kendi filmindeki after credits sahnesinden sonra belli olmuş gibiydi zaten. Ancak belki de Ant-Man’in filmdeki rolü benim beklediğimden daha azdır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder