28 Mart 2015 Cumartesi

Film/Haber: Sonunda Bond Geri Dönüyor: SPECTRE’nin Fragmanı Geldi




Skyfall benim sinemada izlediğim tek Bond filmi ve bence serideki en iyi film de oydu. Sam Mendes çok güzel bir sinematografi yaratmıştı. Bunun yanında Javier Bardem efsane bir kötü adam performansı göstermişti. Adele de en iyi bond şarkısını yapmıştı belki de. O şarkıyla kazandığı Oscar da bunun göstergesi zaten. Hatta Skyfall sadece serinin değil Adele’in de en güzel şarkılarından biri bence.

Böyle iyi bir Bond filminden sonra daha iyisi olabilir mi diye bir soru oluşmuştu kafamda ancak uzun bir aradan sonra çıkacak yeni Bond filminin ismi ve kadrosu açıklanınca çok heyecanlandığımı söylemeliyim. Kadroda bu sefer mevcut kadrodan dönen Naomie Harris, Ralph Fiennes, Ben Whishaw ve tabii ki de Daniel Craig’in yanında Blue is the Warmest Color ile yıldızı parlayan Lea Seydoux, Guardians of the Galaxy’den Dave Bautista, Sherlock’taki Moriarty rolüyle tanıdığımız Andrew Scott ve İtalya’nın en tanınan ve sevilen aktrislerinden biri olan Monica Belluci var. Filmin baş kötü adamını ise Christoph Waltz canlandıracak. Önceki baş kötü adamlar düşünüldüğünde Waltz bence bu rolün altından ustalıkla kalkacak kişilerden biridir. Bir efsane kötü adam daha olabilir sanki.  

Veee bugün yayınlanan fragman da bunu kanıtlar nitelikte. Açıkçası fragmanı izleyince daha da heyecanlandım. Sanırım Sam Mendes yine çok iyi bir Bond filmi yapmayı başarmış. Skyfall kadar muhteşem bir film olabilir gibi duruyor. Daha fazla söze gerek yok, fragmanı izlemeniz yeterli, o yüzden buyurun fragman!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder